noti2
La millor alternativa per no passar calor
Una de les sortides per a refrescar-se més és anar al WATERWOLD de Lloret de mar; on els vostres fills gaudiran de les atraccions aqüàtiques entre els amics!!
portada2-1
Sortida a Sportcenterland

Moltes activitats i diverses com paintball pels grans, inflables pels petits, llits elàstics, rodar per dins de l’aigua amb una pilota gegant, entre moltes altres, són les activitats que ens esperen aquest dia.

portada3
Port Aventura i Gnomo Park

Una de les sortides més esperades és sens dubte PORT AVENTURA, sempre agrada una bona sessió d’alliberament d’adrenalina. Mentre que els més petits s’ho passen d’allò més bé al GNOMOPARK.

OBJECTIUS PRINCIPALS

Fomentar la companyia

Compartir i saber treballar en equip és cabdal pel desenvolupament dels nens/es.

Nous amics

La coneixença de nous amics fora de l’àmbit escolar. Fer excursions tot coneixent llocs i compartir experiències en anglès.

Adquirir coneixements i/o habilitats

En les diferents activitats que realitzaran, els nens podran aprendre esports, manualitats, i diferents jocs nous, entre altres activitats molt motivants.

Remullar-se i gaudir de l'estiu

Volem que els vostres fills s’ho passin d’allò més bé, i que arribin a casa i us ho expliquin.

SERVEIS

Som una empresa dedicada a la gestió esportiva, així com a l’organització de festes i esdeveniments en general, que treballa en diferents projectes. Una de les nostres especialitats són els Casals Esportius, amb gran èxit a diferents indrets allà on s’han fet o es fan. Podeu descobrir-ne el detall a través d’aquest web que us presentem totalment renovat. Actualment més de 700 nens gaudeixen dels nostres serveis i això ens demostra que Esports Màgics segueix essent una companyia de renom i qualitat garantida. Ens podreu trobar a Sportcenterland (Sabadell-Terrassa), Casino d’Argentona (Argentona), Piscines El Mirador (Cànoves i Samalús), Urbanització Sant Josep (Cardedeu-Llinars), i Eurofitness El Sorrall (Mataró).

AGRAÏMENTS