La millor alternativa per no passar calor
Una de les sortides per a refrescar-se més és anar al WATERWOLD i AQUADIVER; on els vostres fills gaudiran de les atraccions aqüàtiques entre els amics!!
Acampada final

La festa més esperada, la gran acampada!! Moltes activitats ens esperen aquell dia: inflables, tobogans, festa de l’espuma, entre moltes altres. Tothom l’espera!!

Port Aventura i Gnomo Park

Una de les sortides més esperades és sens dubte PORT AVENTURA, sempre agrada una bona sessió d’alliberament d’adrenalina. Mentre que els més petits s’ho passen d’allò més bé al GNOMOPARK.

NOTA INFORMATIVA

RESERVA LA TEVA PLAÇA PER AQUEST ESTIU 2024!! ESCULL EL TEU CENTRE!!

 

NOVETAT: NOU CENTRE “CASA MOGENT” A LLINARS DEL VALLÈS.

NOVETAT: NOU CENTRE “CLUB T. MONTNEGRE” A SANT CELONI.

NOVETAT: NOU CENTRE “LA CISA PÀDEL” A VILASSAR DE DALT.

OBJECTIUS PRINCIPALS

Fomentar la companyia

Compartir i saber treballar en equip és cabdal pel desenvolupament dels nens/es.

Nous amics

La coneixença de nous amics fora de l’àmbit escolar. Fer excursions tot coneixent llocs i compartir experiències en anglès.

Adquirir coneixements i/o habilitats

En les diferents activitats que realitzaran, els nens podran aprendre esports, manualitats, i diferents jocs nous, entre altres activitats molt motivants.

Remullar-se i gaudir de l'estiu

Volem que els vostres fills s’ho passin d’allò més bé, i que arribin a casa i us ho expliquin.

SERVEIS

Som una empresa dedicada a la gestió esportiva, així com a l’organització de festes i esdeveniments en general, que treballa en diferents projectes. Una de les nostres especialitats són els Casals de Lleure i Esportius, amb gran èxit a diferents indrets allà on s’han fet o es fan. Podeu descobrir-ne el detall a través d’aquest web que us presentem. Actualment més de 1200 nens gaudeixen dels nostres serveis i això ens demostra que Esports Màgics segueix essent una companyia de renom i qualitat garantida. Ens podreu trobar a Piscines El Mirador (Cànoves i Samalús), Urbanització Sant Josep (Cardedeu-Llinars), City Sport (Ametlla del Vallès), Eurofitness El Sorrall (Mataró), l’IES d’Argentona (Argentona), Club Tennis Les Fonts (Terrassa), Club Tennis Font Martina (Santa Maria Palautordera), Beach Pàdel Club (Mataró), i aquest any també a la Casa Mogent-Maristes (Llinars del Vallès), al Club Tennis Montnegre (Sant Celoni), i La Cisa Pàdel (Vilassar de Dalt).

AGRAÏMENTS

Open chat
Hola,
us podem ajudar?