Nosaltres

Gestió esportiva

Esports Màgics és una empresa dedicada a la gestió esportiva en general, que actualment treballa en la gestió del Complex Esportiu del Pàdel El Mirador, coopera directament amb l’Eurofitness El Sorrall per a la dinamització de les activitats del gimnàs, porta la gestió total de la de Sant Josep, treballa en diferents extraescolars, així com també en l’organització de festes i esdeveniments, entre altres activitats. Una de les nostres especialitats són els Casals de Lleure o Esportius, amb gran èxit a diferents indrets allà on s’han fet o es fan, i amb els que està basada aquest apartat del web. Actualment gairebé 1500 nens ja gaudeixen dels nostres serveis.

 

Una web que neix l’any 2011 amb la finalitat de donar una major qualitat al servei i mostrar totes les activitats que fem amb els seus fills; d’aquesta manera, el pares i mares també estan informats.

Professionals qualificats

Magí Serra

És l’ànima i director d’Esports Màgics. Llicenciat en INEFC, Tècnic Superior en Animació d’Activitats Físiques i Esportives, i Director de Lleure. Ha combinat la tasca de professor d’Educació Física amb la de Gestor i Dinamitzador d’Activitats Esportives. També és Entrenador Nacional d’Handbol amb una notable experiència a primera divisió espanyola i també a l’estranger. Si tens cap sugeriment envia-li un missatge.

 

 

Vanesa Alba

Nascuda a Cardedeu, essent monitora de lleure i entrenadora de bàsquet. Té molta experiència en l’àmbit de l’educació així com també de monitora de menjador en diferents escoles com Corbella, Graners… Aquest any fa un salt en la seva experiència i estarà de Sots-Directora d’Esports Màgics controlant la qualitat dels casal entre altres tasques.

 

Jan Solaní

Llicenciat en INEFC a Vic i Cicle Formatiu d’Animació d’Activitats Fisicoesportives, ha estat durant anys com a Director de varis casals d’estiu, entre ells el de l’escola Ginebró. Ha estat d’ajudant d’entrenador d’handbol al FCBarcelona. Durant molts anys també ha fet de monitor de casals d’estiu per lo que la seva experiència l’avala en aquest sector. Aquest any estarà de coordinador de l’àrea de logística d’Esports Màgics.

 

Judith Sanz 

Llicenciada en el Grau d’Educació Primària i Monitor/a de lleure. Treballa en l’àmbit educatiu com a mestra i coordinadora en l’oci infantil i juvenil. Entén el temps de lleure com a espai de qualitat educativa fomentant valors ètics de respecte, amistat i unió on els infants puguin sentir-se en benestar. Mare de 2 fills, té experiència més que notable en la gestió d’infants i de grups de persones. Aquest any portarà la coordinació de les activitats del Mirador de Cànoves.

 

Ingrid Millàn 

Diplomada en coordinació de grups i esdeveniments, i Educadora Infantil treballant en una escola de Cardedeu. Té molta experiència en gestió de grups i també com a monitora de lleure. Des de ben petita ha estat vinculada al món de la gimnàstica rítmica i del patinatge de velocitat, per lo que té una bona base de responsabilitat cap a la seva feina. Actualment coordinarà les activitats de l’IES Argentona.

 

Joan Carles Marin

Grans coneixements i experiència dirigint a diferentes grups esportius (handbol, bàsquet, futbol), i treballant a diferents escoles. Sap prefectament dirigir un grup de persones que farà que els vostres fills estiguin encantats. Coordina les activitats del Sorrall de Mataró.

 

Raquel Iglesias

Mestra en Educació Primària i apassionada del món de l’educació amb varis anys d’experiència treballant amb nenes i nens en diferents contextos recreatius i educatius. També organitza aniversaris i altres esdeveniments, cosa que li dona una sòlida formació pedagògica per a gestionar diferents activitats. Energètica, motivadora i creativa són alguns dels aspectes que podem trobar en la seva personalitat. Aquest any portarà la coordinació de les activitats de Sant Josep a Cardedeu-Llinars.

 

Anabel Antequera

Tècnica i Mestra en Educació Infantil i Primària amb l’especialitat d’Educació Especial i amb altres formacions vinculades al món educatiu. Actualment treballa en escoles com a educadora i atenció a nens amb necessitats educatives especials. Amb experiència com a monitora de lleure i menjadors escolars, ha coordinat ja alguns dels nostres casals d’estiu. Es una persona creativa, responsable i molt organitzada a la que li agrada fer equip i contribuir al bon ambient. Seguirà coordinant les activitats del Club Tennis-Pàdel de Les Fonts de Terrassa.

 

Cristina Araguz

Llicenciada a l’INEFC de Lleida i amb el Màster en Formació del Professorat. Té infinitat d’experiència en el món de la gestió com a coordinadora de centres escolars i coordinadora en varis casals d’estiu. Actualment està fent de Professora en cicles formatius d’esports entre altres activitats extraescolars. Ella ajudarà al control de la qualitat dels casals.

 

Giselle Gonzalez

Llicenciada en INEFC amb més de 16 anys d’experiència treballant a escoles amb grups de totes les edats. Actualment treballa com a professora de ioga i natació amb nens, adults i persones amb necesitats especials, i monitora de menjador. L’any passat ja va treballar amb nosaltres i aquest any fara la coordinació de les activitats del Beach Padel Club de Mataro.

 

Pol Berrocal

Llicenciat en INEFC a la Universitat de Vic, te molta experiència en l’àmbit educatiu com a coordinador i monitor de les extraescolars de diferents escoles de la Garriga. També té experiència com a entrenador de pàdel i natació durant varis anys seguits en els nostres casals i aquest any serà el coordinador al Club Tenis-Pàdel Montnegre de Sant Celoni.

 

Susi Serrano

Treballa des de fa més de 30 anys en diferents municipis i escoles educant nens. Actualment treballa coordinant un menjador escolar ha estat molts anys treballant en casals d’estiu. Li agrada fomentar els valors ètics i el respecte, gaudir de l’alegria i el benestar dels infants. Aquest any coordinarà el casal del Club Tennis-Pàdel Font Martina de Sta. Mª de Palautordera.

 

Esther Font

Tècnica en Educació Infantil i Auxiliar d’Infermeria, amb alta experiència amb el treball en equip i fomentar el bon ambient professional. Actualment coordina diferents rutes escolars des dels més petits, fins als més grans a diferentes escoles i instituts. Porta temps treballant amb nosaltres i aquest any coordinarà les activitats del City Sports de l’Ametlla del Vallés.

 

Patricia Antequera

Mestre en Educació Infantil porta més de 20 anys d’experiència en el món de l’Educació i molts anys treballant amb nosaltres. És molt inquieta i està en contínua formació per millorar i aprendre en diferents àmbits educatius. Molt compromesa per acompanyar al nen/a en els diferents àmbits del seu desenvolupament social, emocional, cognitiu i físic perqué aquest arribi al seu màxim potencia. Aquest any estarà de coordinadora de la Casa Mogent a Llinars del Vallès.

 

Naiara Del Pozo

Llicenciada en doble grau bilingüe d’Educació Infantil i Primària amb la menció d’Educació Especial i Monitora de lleure. Té experiència en l’àmbit educatiu, ja que ha treballat com a mestra, monitora de lleure a casals d’estiu i dirigint activitats extraescolars amb infants. El seu esperit cooperatiu i empàtic fa que tothom se senti acollit i recolzat, a més de ser una persona molt positiva i alegre. Per ella, és molt important formar un equip on la base sigui el respecte i el benestar de tots. Fa molts anys que treballa amb nosaltres, i actualment coordina les activitats a La Cisa Pàdel de Vilassar de Dalt.

 

Noelia Romero

Ella és mestra d’educació infantil i primària. Actualment treballa com a mestra de primària i coordinadora en l’àmbit de llengües d’una escola. Entén l’espai de lleure com a una oportunitat enriquidora que pot tenir un impacte profund en el desenvolupament personal, emocional i social en l’infant. Té experiència treballant amb grups de totes les edats, té un caràcter rialler i dolç que farà que els nens i nenes estiguin encantats amb ella. Porta molts anys com a monitora amb nosaltres i aquest any coordinarà el casal junt amb el Club Hockey de Sant Celoni.

Casals amb èxit

Diferents activitats són les que desenvolupen els nens i nenes de 3 a 16 anys. Amb diversos anys d’experiència, on el nostre principal objectiu és fer que els participants gaudeixin de l’estiu tot fomentant la companyia, introduïnt-se a l’anglés, el saber fer en grup, i la coneixença de nous amics fora de l’àmbit escolar.

 

Ara fa uns anys vam obrir un casal d’estiu amb força èxit, i la demanda dels pares ens ha fet seguir en altres indrets com Sant Antoni de Vilamajor, Cànoves i Samalús, Santa Maria de Palautordera, Cardedeu, Ametlla del Vallès, Mataró, Argentona i Sabadell-Terrassa. Cada zona amb el seu centre corresponent, aplicant la nostra filosofia.

L’experiència ens avala

Centres actuals:

– Eurofitness El Sorrall (Mataró)

– Beach Pàdel Club  (Mataró)

– IES Argentona (Argentona)

– Piscines El Mirador (Cànoves i Samalús)

– Urbanització Sant Josep (Cardedeu-Llinars)

– Club Tennis-Pàdel Font Martina (Sta Mª Palautordera)

– Casa Mogent-Maristes (Llinars del Vallès)

– City Sports (Ametlla del Vallès)

– Club Tennis-Pàdel Montnegre (Sant Celoni)

– Club Tennis-Pàdel Les Fonts (Terrassa)

– La Cisa Pàdel (Vilassar de Dalt)

 

Centres on també hem estat:

– Les Pungoles (Sant Antoni de Vilamajor)

– CEIP Joan Casas (Sant Antoni de Vilamajor)

– Can Bosc (Santa Maria de Palautordera)

– Casino d’Argentona (Argentona)

– Sportcenterland (Sabadell-Terrassa)

 

L’experiència ens avala, ja que disposem de personal qualificat i titulat amb experiència per a donar la millor qualitat al servei, fent que els vostres fills s’ho passin d’allò més bé durant tot l’estiu. I sinó, ja ens ho explicareu!!

Open chat
Hola,
us podem ajudar?