Nosaltres

Gestió esportiva

Esports Màgics és una empresa dedicada a la gestió esportiva en general, que actualment treballa en la gestió del Complex Esportiu del Pàdel El Mirador, coopera directament amb l’Eurofitness El Sorrall per a la dinamització de les activitats del gimnàs per nens durant tot l’any, porta la gestió del personal de piscina de Sant Josep, treballa en diferents extraescolars, així com també en l’organització de festes i esdeveniments, entre altres activitats. Una de les nostres especialitats són els Casals de Lleure o Esportius, amb gran èxit a diferents indrets allà on s’han fet o es fan, i amb els que està basada aquest apartat del web. Actualment més de 1000 nens ja gaudeixen dels nostres serveis.

 

Una web que neix l’any 2011 amb la finalitat de donar una major qualitat al servei i mostrar totes les activitats que fem amb els seus fills; d’aquesta manera, el pares i mares també estan informats.

Professionals qualificats

Magí Serra

És l’ànima i director d’Esports Màgics. Llicenciat en INEFC, Tècnic Superior en Animació d’Activitats Físiques i Esportives, i Director de Lleure. Ha combinat la tasca de professor d’Educació Física amb la de Gestor i Dinamitzador d’Activitats Esportives. També és Entrenador Nacional d’Handbol amb una notable experiència a primera divisió espanyola i també a l’estranger. Si tens cap sugeriment envia-li un missatge.

 

 

Vanesa Alba

Nascuda a Cardedeu, essent monitora de lleure i entrenadora de bàsquet. Té molta experiència en l’àmbit de l’educació així com també de monitora de menjador en diferents escoles com Corbella, Graners… Aquest any fa un salt en la seva experiència i estarà de Sots-Directora d’Esports Màgics controlant la qualitat dels casal entre altres tasques.

 

Jan Solaní

Llicenciat en INEFC a Vic i Cicle Formatiu d’Animació d’Activitats Fisicoesportives, ha estat durant anys com a Director de varis casals d’estiu, entre ells el de l’escola Ginebró. Ha estat d’ajudant d’entrenador d’handbol al FCBarcelona. Durant molts anys també ha fet de monitor de casals d’estiu per lo que la seva experiència l’avala en aquest sector. Aquest any estarà de coordinador al Club Tennis Font Martina de Sta. Mª de Palautordera.

 

Laura Tarazona 

Porta anys dirigint a persones i grups escolars, és graduada en psicologia educativa i docent d’educació secundària a varis instituts. Compta amb molts anys d’experiència en diversos casals i també té experiència en l’àmbit de la natació sincronitzada, fent d’entrenadora. Porta  coordinant durant varis anys les activitats del Mirador de Cànoves.

 

Ingrid Millàn 

Diplomada en coordinació de grups i esdeveniments, i Educadora Infantil treballant en una escola de Cardedeu. Té molta experiència en gestió de grups i també com a monitora de lleure. Des de ben petita ha estat vinculada al món de la gimnàstica rítmica i del patinatge de velocitat, per lo que té una bona base de responsabilitat cap a la seva feina. Actualment coordinarà les activitats de l’IES Argentona.

 

Joan Carles Marin

Grans coneixements i experiència dirigint a diferentes grups esportius (handbol, bàsquet, futbol), i treballant a diferents escoles. Sap prefectament dirigir un grup de persones que farà que els vostres fills estiguin encantats. Coordina les activitats del Sorrall de Mataró.

 

Sara Serra

Té el Màster en Educacio i és Mestre d’Educació Secundària en una escola del Barcelonès. També treballa de coordinadora de menjador, i és encarregada d’extraescolars d’anglès i classes particulars. Porta molts anys treballant en els nostres casals i té molta experiència en el món de l’educació sempre amb l’objectiu d’ajudar als demés. Actualment coordinarà les activitats de Sant Josep a Cardedeu-Llinars.

 

Sara Lozano

Ella és Mestre d’Educació Primària actualment treballant en una escola i també disposa del títol de Directora de Lleure. Ja coneix la nostra forma de treballar ja que porta varis anys fent de monitora en diferents casals. Sap gestionar perfectament un grup de treball i és encantadora amb els pares i nens. Coordinarà les activitats del Beach Pàdel Club de Mataró.

 

Cèlia del Pino

Llicenciada en INEFC a Mataró i amb el Màster en Educacio. També disposa del títol de Tècnica Superior d’Activitats Físiques i esportives. Té molta experiencia en la gestió de grups i actualment treballa de professora a un Institut. Ha estat durant varis anys participant en diferents casals d’estiu tant esportius com lúdics. Apassionada de l’esport però sobretot de l’Handbol, esport del qual és també entrenadora i jugadora. Ella coordinarà les activitats del Club Tennis Les Fonts de Terrassa.

 

Amanda Ruiz

És Educadora Infantil i Monitora de lleure. Ja porta molts anys treballant amb nosaltres passant en totes les àreas i actualment treballa en una escola i ho compagina també en una ludoteca. Ella coneix perfectament com gestionar unes activitats d’estiu.  Apassionada dels nens ella coordinarà les activitats al Q’Sport / Stargym de Terrassa.

 

Cristina Araguz

Llicenciada a l’INEFC de Lleida i amb el Màster en Formació del Professorat. Té infinitat d’experiència en el món de la gestió com a coordinadora de centres escolars i coordinadora en varis casals d’estiu. Actualment està fent de Professora en cicles formatius d’esports entre altres activitats extraescolars. Ella coordinarà les activitats del City Sports de l’Ametlla del Vallés.

 

Casals amb èxit

Diferents activitats són les que desenvolupen els nens i nenes de 3 a 16 anys. Amb diversos anys d’experiència, on el nostre principal objectiu és fer que els participants gaudeixin de l’estiu tot fomentant la companyia, introduïnt-se a l’anglés, el saber fer en grup, i la coneixença de nous amics fora de l’àmbit escolar.

 

Ara fa uns anys vam obrir un casal d’estiu amb força èxit, i la demanda dels pares ens ha fet seguir en altres indrets com Sant Antoni de Vilamajor, Cànoves i Samalús, Santa Maria de Palautordera, Cardedeu, Ametlla del Vallès, Mataró, Argentona i Sabadell-Terrassa. Cada zona amb el seu centre corresponent, aplicant la nostra filosofia.

L’experiència ens avala

Centres actuals:

– Piscines El Mirador (Cànoves i Samalús)

– Eurofitness El Sorrall (Mataró)

– Beach Pàdel Club  (Mataró)

– Urbanització Sant Josep (Cardedeu-Llinars)

– Club Tennis Font Martina (Sta Mª Palautordera)

– IES Argentona (Argentona)

– Star’s Gym (Terrassa)

– City Sports (Ametlla del Vallés)

– Club Tennis Les Fonts (Terrassa)

 

Centres on també hem estat:

– Les Pungoles (Sant Antoni de Vilamajor)

– CEIP Joan Casas (Sant Antoni de Vilamajor)

– Can Bosc (Santa Maria de Palautordera)

– Casino d’Argentona (Argentona)

– Sportcenterland (Sabadell-Terrassa)

 

L’experiència ens avala, ja que disposem de personal qualificat i titulat amb experiència per a donar la millor qualitat al servei, fent que els vostres fills s’ho passin d’allò més bé durant tot l’estiu. I sinó, ja ens ho explicareu!!

Open chat
Hola,
us podem ajudar?