Nosaltres

Gestió esportiva

Esports Màgics és una empresa dedicada a la gestió esportiva en general, que actualment treballa en la gestió del Complex Esportiu del Pàdel El Mirador, coopera directament amb l’Eurofitness El Sorrall per a la dinamització de les activitats del gimnàs per nens durant tot l’any, porta la gestió del personal de piscina de Sant Josep i de Can Bosc, així com l’organització de festes i esdeveniments, entre altres activitats. Una de les nostres especialitats són els Casals Esportius, amb gran èxit a diferents indrets allà on s’han fet o es fan, i amb els que està basada aquest apartat del web. Actualment més de 700 nens ja gaudeixen dels nostres serveis.

 

Una web que neix l’any 2011 amb la finalitat de donar una major qualitat al servei i mostrar totes les activitats que fem amb els seus fills; d’aquesta manera, el pares i mares també estan informats.
1paragraf
magi
Coordinadors 2019 2

Professionals qualificats

Magí Serra

És l’ànima i director d’Esports Màgics. Llicenciat en INEFC, Tècnic Superior en Animació d’Activitats Físiques i Esportives, i Director de Lleure. Ha combinat la tasca de professor d’Educació Física amb la de Gestor i Dinamitzador d’Activitats Esportives. També és Entrenador Nacional d’Handbol amb una notable experiència a primera divisió espanyola i també a l’estranger. Si tens cap sugeriment envia-li un missatge.

 
 

Marc Sanz

Llicenciat en INEFC a Barcelona i Técnic en Animació d’Activitats Fisiques i Esportives. Actualment treballant en el món de l’ensenyament i amb més de 8 anys d’experiència dins de la nostra empresa, coneixent perfectament tot el seu funcionament. Aquest any estarà de sots-director d’Esports Màgics.

 

Joan Carles Marin

Grans coneixements i experiència dirigint a diferentes grups esportius (handbol, bàsquet, futbol), i treballant a diferents escoles. Sap prefectament dirigir un grup de persones que farà que els vostres fills estiguin encantats. Coordina les activitats del Sorrall de Mataró.

 

Albert Puig

És graduat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport amb la menció de Gestió Esportiva, i ha realitzat el màster de Màrqueting Esportiu. Actualment es dedica com esportista d’elit en natació i participant en els Jocs Olímpics de Rio. Té un alt recorregut en la gestió de personal i sobretot en la dinamització d’activitats per a nens de 3 a 16 anys. Coordinarà les activitats de Sportcenterland de Sabadell-Terrassa.

 

Pau Perez

Nascut a La Roca, ha realitzat el Cicle Formatiu d’Animació d’Activitats Fisicoesportives i ha estat durant molts anys com a monitor i Director de molts casals d’estiu. Actualment com a entrenador d’handbol, Professor d’esquí i amb experiència com administratiu a l’Hospital General de Catalunya. Coordinarà les activitats de l’IES d’Argentona.

 

Vanesa Alba

Nascuda a Cardedeu, essent monitora de lleure i entrenadora de bàsquet. Té molta experiència en l’àmbit de l’educació així com també de monitora de menjador en diferents escoles com Corbella, Graners… Actualment coordinarà les activitats de Sant Josep a Cardedeu-Llinars.

 

Jan Solaní

Llicenciat en INEFC a Vic i Cicle Formatiu d’Animació d’Activitats Fisicoesportives, ha estat durant anys com a Director de varis casals d’estiu, entre ells el de l’escola Ginebró. Actualment està d’ajudant d’entrenador d’handbol al FCBarcelona. Durant molts anys també ha fet de monitor de casals d’estiu per lo que la seva experiència l’avala en aquest sector. Ell coordinarà les activitats del Mirador de Cànoves.

 

Cristina Araguz

Llicenciada a l’INEFC de Lleida i amb el Màster en Formació del Professorat. Té infinitat d’experiència en el món de la gestió com a coordinadora de centres escolars i coordinadora en varis casals d’estiu. Actualment està fent de Professora en cicles formatius d’esports entre altres activitats extraescolars. Ella coordinarà les activitats del City Sports de l’Ametlla del Vallés.

 

Casals amb èxit

Diferents activitats són les que desenvolupen els nens i nenes de 3 a 16 anys. Amb diversos anys d’experiència, on el nostre principal objectiu és fer que els participants gaudeixin de l’estiu tot fomentant la companyia, introduïnt-se a l’anglés, el saber fer en grup, i la coneixença de nous amics fora de l’àmbit escolar.

 

Ara fa uns anys vam obrir un casal d’estiu amb força èxit, i la demanda dels pares ens ha fet seguir en altres indrets com Sant Antoni de Vilamajor, Cànoves i Samalús, Santa Maria de Palautordera, Cardedeu, Mataró, Argentona i Sabadell-Terrassa. Cada zona amb el seu centre corresponent, aplicant la nostra filosofia.

2paragraf-1
3paragraf

L’experiència ens avala

Centres actuals:

– Piscines El Mirador (Cànoves i Samalús)

– Eurofitness El Sorrall (Mataró)

– Urbanització Sant Josep (Cardedeu-Llinars)

– IES Argentona (Argentona)

– Sportcenterland (Sabadell-Terrassa)

– City Sports (Ametlla del Vallés)

Centres on també hem estat:

– Les Pungoles (Sant Antoni de Vilamajor)

– CEIP Joan Casas (Sant Antoni de Vilamajor)

– Can Bosc (Santa Maria de Palautordera)

– Casino d’Argentona (Argentona)

 

L’experiència ens avala, ja que disposem de personal qualificat i titulat amb experiència per a donar la millor qualitat al servei, fent que els vostres fills s’ho passin d’allò més bé durant tot l’estiu. I sinó, ja ens ho explicareu!!

Open chat
En que et podem ajudar?